Konsultuthyrning – max kompetens och kapacitet för varje givet tillfälle

Konsultuthyrning – max kompetens och kapacitet för varje givet tillfälle

Inget konsultbehov är det andra likt. Varken när det gäller innehåll, kompetens eller erfarenhet. Vi är specialister på att tillsätta rätt person på rätt position inom områdena Legal, Compliance & AML, Tax & Audit, Ekonomi & Finans, Data Protection & Security, Risk samt Sustainability & ESG. Men även de rent praktiska kraven från våra kunder ser ofta väldigt olika ut. Av det skälet har vi skapat en lösningsmeny med interim, secondment, hyrköp och rådgivning.
Rätt person på rätt position – snabbt

Våra kunders behov kan se helt olika ut. Vi har sett och hört det mesta och lärt oss vad den bästa vägen framåt är vid respektive behov. Du behöver inte längre använda dyrköpta byrålösningar, utan vi bemannar på ett intelligent och kostnadseffektivt sätt med kompetenta konsulter. Och vi ansvarar för att det fungerar.

När du väljer Sharp Recruitment & Consultants som din samarbetspartner får du en resurslösning som är:

  • Kostnadseffektiv
  • Kvalitetssäkrad
  • Snabb
Hyr

Välj ur ett stort nätverk av specialister och konsulter inom våra områden. Vi presenterar ett urval personer för vår kund, där vi vet att alla är kompetenta nog. Sedan får kemi, personlighet, andra preferenser eller praktikaliteter avgöra.

Utvärdera

Lär känna din nya medarbetare och utvärdera om matchningen håller på lång sikt. Vi tar som vanligt allt ansvar under tiden.

Ta över

Om allt känns rätt och behovet kvarstår går konsulten efter överenskommen tid över till en anställning hos er. Vill du förlänga prövoperioden så går det också utmärkt.

Vi står för hela risken vilket innebär att ni inte betalar för denna process/arbetet som Sharp Recruitment & Consultants utför. Du betalar först när konsulten är på plats och har börjat arbeta.

Vi ansvarar för våra konsulter fullt ut

Våra konsulter är inte bara brickor i ett nätverk. De är anställda av oss efter en mycket noggrann rekryteringsprocess och vi vill att de ska stanna länge och leva med oss, och inte bredvid oss. Vi tar givetvis det fulla arbetsgivaransvaret för våra konsulter men det slutar inte där. Vi lever med tre viktiga värderingar: Personlig utveckling, sund ekonomisk tillväxt och att ha roligt. Det är inte bara fina ord i en värdegrund, utan det handlar verkligen om att leva som man lär. Våra konsulter utvecklas kontinuerligt och kompetensen förstärks. De förstår grunderna för vår affär och ännu viktigare, våra kunders affär. Och vi skrattar mycket tillsammans.

När du behöver en tillfällig lösning

Söker du efter en konsult med expertis inom Compliance & AML, GDPR eller skatt? Är du i behov av en tillfällig bolagsjurist eller annan konsultlösning inom juridik?

Välkommen att kontakta oss – vi matchar dina unika behov med rätt specialister.

Vill du bli konsult hos oss? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig när vi har ditt framtidsjobb hos oss.

Kontaktpersoner

Mikaela Virsholm
Mikaela Virsholm

Affärsområdeschef Konsultuthyrning
Mobilnr: +46 76 898 68 38
Mejladress:
mikaela.virsholm@
sharprecruitment.se

Sagt av våra kunder

Sagt av våra kunder

“Sharp hjälpte mig i en mycket utmanande tid när vi på grund av oförutsedda händelser snabbt behövde bemanna upp med en person som hade både bredd och specialistkompetens inom våra kärnområden. Jag delade min drömprofil – och de levererade vad som idag är en otroligt uppskattad medarbetare.”

Anna Forsebäck
Head of Legal, Hemnet

“Vi tog hjälp av Sharp Recruitment & Consultants med ett interimsuppdrag för en jurist under en rekrytering. Sharp Recruitment & Consultants presenterade snabbt ett urval av konsulter med relevant erfarenhet och vi är väldigt nöjda – både med deras effektiva process och med konsulten, som har kommit i uppdraget och teamet på bästa sätt.”

Lena Möllerstedt
Head of Legal, EasyPark

“Sharp Recruitment & Consultants har hjälpt oss vid flera tillfällen att tillhandahålla interimslösningar inom både legal och compliance. Det har varit effektivt, smidigt och professionellt.”

Anna Domander
General Counsel, Systembolaget

Intelligent rekrytering – järnkoll på talangerna

Intelligent rekrytering – järnkoll på talangerna