Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

Om jobbet och vad vi erbjuder

Som en av Nordens mest nischade och specialiserade rekrytering- och interimsbyråer inom våra områden erbjuder vi våra anställda en lång och utvecklande karriär med mycket ansvarstagande och stort utrymme för påverkan! Sharp Recruitment & Consultants arbetar med kompetensförsörjning inom områdena:

  • Legal
  • Compliance
  • Risk
  • Tax & Audit
  • Business & Finance
  • Data Protection & Security

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning är vi rätt arbetsplats för dig.

Vi fortsätter att växa som företag och har för andra året i rad blivit ett DI Gasell företag!

Sharp Recruitment & Consultants arbetar med några av landets största aktörer inom bank- och finans, försäkring, tech, industri. Efterfrågan är stor efter AML-kompetens och som konsult hos oss erbjuder vi dig varierande uppdrag och varierande, stimulerande och utmanade arbetsuppgifter.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara analytisk och strukturerad. Du kan arbeta självständigt men också bra i grupp, Du har en förmåga att se frågor i ett större perspektiv samtidigt som du har ett sinne för detaljer. Rollen kräver också att du har god samarbetsförmåga och en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i muntlig som i skriftlig form. Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Du har ett stort driv, är initiativtagande och håller hög kvalitet på ditt arbete. Du tycker det är viktigt med ordning och reda, är förtroendegivande och uppvisar stor integritet i ditt arbete.

Vi tror även att de är bra om du har: ett par års relevant arbetslivserfarenhet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism, t.ex. från en compliance- eller AML-organisation, alternativt från konsultbolag

Vill du bli vår AML-konsult?

Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort: Stockholm

För ytterligare frågor kring tjänsten vänligen kontakta Mikaela Virsholm på telefon +4676 898 68 38 eller mikaela.virsholm@sharprecruitment.se.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.