https://site111.reachmee.com/Admin/images/extstorage3/RM2277/image_bank/johannes-plenio-Enhs8UrXEb0-unsplash.jpg

Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

För kunds räkning söker vi en Chief Compliance Officer med bred erfarenhet av bland annat ABC Compliance, Data Privacy och Trade Compliance. Du kommer att leda compliancearbetet på bolaget och stötta de olika funktionerna med en rad compliancefrågor. Kunden är ett stort bolag inom energisektorn med stora och tunga finansiella aktörer.

Som Chief Compliance Officer kommer du främst att arbeta med ABC Compliance, Human Rights och visselblåsning, men även med dataskyddsjuristerna som ingår i Team Legal, exportkontroll, m.m.

Vi söker dig som ska börja göra en genomsyn av compliance behovet på företaget, skapa medvetenhet hos stakeholders och de olika funktionerna för att organisationen senare ska kunna sätta upp ett program och ramverk för Compliance på företaget.

Rollen rapporterar direkt till General Counsel och är placerad i centrala Stockholm. Detta är ett interimsuppdrag med start så fort som möjligt. Uppdraget löper i 3 – 6 månader.

För mer information om rollen och/eller företaget är du välkommen att ta kontakt med Mikaela Virsholm på Mikaela.virsholm@sharprecruitment.se eller på telefonnummer 076 898 68 38.

Välkommen med din ansökan.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.