Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

Till ett spännande bolag inom samhällsutveckling söker vi nu en senior självgående Compliancejurist. Du kommer att ta emot visselblåseärenden, hantera uppförandekod, intressekonflikter och bedriva utredningar.

För att passa in i rollen ska du ha erfarenhet och förståelse för att hantera känslig information då du har många utredningar och policys att hantera.  Det är viktigt att du gillar högt tempo, är energisk, prestigelös, lösningsorienterad, självständig och alltid har affärsmässigheten i fokus. Du måste besitta hög integritet och kunna fatta snabba beslut samt ha god social och kommunikativ förmåga.

Arbetssättet hos vår uppdragsgivare genomsyras av stor öppenhet, hög kompetens och affärsfokus. Compliancefunktionen består av en person och du kommer att rapportera till Nordic Ethics and Compliance Officer.  Det finns ett omfattande complianceprogram på plats.

Detta är ett interimsuppdrag med start så snart som möjligt och förväntas pågå 3 månader, kontoret är i centrala Stockholm och hybridmöjligheter finns.

Låter detta intressant? Ansök redan idag,

För mer information kontakta Mikaela Virsholm på mikaela.virsholm@sharprecruitment.se eller på telefonnummer 076 898 68 38

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.