Avdelning: Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants är en specialiserad rekrytering- och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, Tax & Audit, Business & Finance, Security & Data Protection samt Sustainability & ESG. Sharp Interim arbetar med många stora varumärken, allt från spännande utvecklingsföretag till stora globala organisationer. Vi har för andra året i rad blivit utsedda till Gazell-företag av Dagens Industri och har därmed status som ett av Sveriges snabbväxande företag.

De tjänster vi jobbar med är komplexa och ökar i efterfrågan. Det gör att vi nu behöver stärka Sharp Interims organisation med ytterligare en erfaren konsultchef.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Hos oss finns goda möjligheter att växa och utvecklas genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning.

Sharp Recruitment & Consultant har sedan en tid egen marknadsavdelning som stöttar våra konsultchefer och rekryteringskonsulter för att ytterligare öka och stärka affärerna.

Om tjänsten

På Sharp Recruitment & Consultants tror vi på specialisering. Nu söker vi dig som vill ta nästa kliv och arbeta med specialiserade tjänster, bygga vidare på nätverket och specialistkompetens. På Sharp Interim är rollen som konsultchef mycket viktig eftersom arbetet med att hitta specialistkonsulter till våra uppdragsgivare är kritiskt för våra kunders verksamhet. Dessutom har Sharp Interims beställare och konsulter tunga profiler och är roliga, utvecklande och intressanta att ha kontakt med.

Som konsultchef på Sharp Interim jobbar du 360. Till din hjälp har du både marknad- och researchavdelning som du kommer att arbeta tätt tillsammans med för att kunna hantera flera processer samtidigt. I rollen ingår budgetansvar, utveckling av relationer med våra befintliga och nya kunder samt bygga långsiktiga relationer med våra existerande och nya konsulter. Rollen kräver du är både analytisk och pragmatisk samt är social, affärsdriven, lösningsorienterad och resultatfokused.

Att arbeta i en 360-roll innebär att du kommer själv att genomföra införsäljningen, intervjuer, kandidatpresentationer, tester samt återkopplingar med support från research-avdelningen.

På Sharp Recruitment & Consultants arbetar olika människor med olika erfarenheter, kunskap, nätverk, m.m. Tillsammans bygger, utvecklar och växer vi. Det är viktigt för oss att du känner dig välkommen och att du vill påverka, få friheten att arbeta och agera samtidigt som du får stort ansvar och utmaningar som du kan utvecklas genom. Hos oss kommer du att bli en viktig del i ett expansivt, roligt och spännande företag.

Om dig

Vi söker dig med akademisk examen och med minst tre års erfarenhet av att ha arbetat som konsultchef (360) på ett bemanningsföretag. Det är mycket meriterande om du har arbetat med specialister inom Business & Finance. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt, är ett krav.

För att trivas i rollen och lyckas hos oss är det viktigt att du är resultatinriktad, ansvarstagande, strukturerad och självgående. Du är en peoples-person som tycker om att nätverka och har ett genuint intresse för andra människor.

För att du ska känna dig hemma på Sharp Recruitment & Consultants ska du tycka om att arbeta i ett snabbrörligt bolag med tillväxt och högt i tak. Vidare ska du vilja utmanas och utvecklas som individ och att ha riktigt roligt på jobbet!

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder en affärsfokuserad arbetsmiljö med stort utrymme att påverka med egna idéer. Du kommer till ett företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, resultat och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav och utmanar varandra, men mest av allt stöttar vi varandra. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat så förstår vi vikten av balans i livet och att fira framgångar.

Hos oss är mångfald och jämställdhet grundläggande värderingar som återspeglas i vår verksamhet, vi är dessutom övertygade om att det gör oss både till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner.

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att expandera med goda resultat. I dag sitter vi i vackra lokaler på Barnhusgatan 4 i Stockholm.

Ansök idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta: Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.