Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

Financial Controllers sökes till interimsuppdrag hos Sharp Recruitment & Consultants

Vi vill veta mer om dig och dina framtidsplaner! Har du 3–5 års erfarenhet i rollen som Financial Controller och vill söka dig vidare till nya spännande uppdrag och utmaningar?

Om Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden, vilka är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax & Audit samt Finance. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Sharp Recruitment genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Genom att ständigt vara à jour med marknaden kan vi erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

Som Financial Controller fokuserar du på att säkerställa och effektivisera redovisning- och rapporteringsprocesser, samt se till att det är hög säkerhet och kvalité i internkontrollen. Detta är en roll som kräver mycket eget ansvar för att självständigt driva igenom löpande förbättringsprojekt.

I en roll som Financial Controller arbetar du bland annat med:

 • Driva förändringskrav gällande rapporteringsprocessen
 • Avstämningar och analys av resultat och balansräkning i månadsbokslut
 • Uppföljning och analys
 • Årsredovisningsarbete
 • Identifiera och implementera processförbättringar
 • Upprätta årsbudget samt prognosrapporter

Din profil

 • Vi söker dig som har en akademisk examen i ekonomi / redovisning / företagsekonomi
 • Erfarenhet av rapportering och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut
 • Erfarenhet av budget- och prognosarbete
 • Du har mycket goda kunskaper i Excel och
 • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska

Vi ser gärna att du har 3–5 års relevant erfarenhet. Som person är du handlingskraftig. Kommunikativ med god samarbetsförmåga och drivs av att få med dina kollegor i utvecklingen. Vi ser även att du är öppen, strukturerad och arbetar självständigt.

Vad får du av att arbeta som konsult hos Sharp Recruitment & Consultants? Vår främsta styrka är vår specialisering inom våra områden vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag med en hög kvalité. Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare.

Vi vill veta mer om dig! För frågor kontakta Mikaela Virsholm på +46 76 898 68 38 eller via mail mikaela.virsholm@sharprecruitment.se.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.