Avdelning: Legal 

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (publ), grundades 2016 och har en decentraliserad koncernstruktur med tre fokuserade affärsområden: Bostad, Samhälle och Utbildning. SBB är verksamt i Sverige, Norge, Finland och Danmark som är länder med starka kreditbetyg och god befolkningsutveckling. Bolagets fastighetsbestånd kännetecknas av hög uthyrningsgrad, långa hyreskontrakt och en förmåga att stabilt öka intäkterna.

Nu söker vi en paralegal som vill vara med och stötta vår bolagsjurist samt ekonomiavdelningen och utvecklas i vår verksamhet.

Vad erbjuder vi dig?

Du erbjuds en spännande och viktig roll i en koncern som är i en transformativ fas och som spelar en viktig roll i samhällsutvecklingen. Du blir en del av ett ambitiöst team där du har stora möjligheter att påverka, utvecklas och bidra till bolagets framgång och tillväxt. Det ingår ett stort antal bolag i koncernen och du kommer du att få arbeta med många spännande och varierande uppgifter.

Om tjänsten

Tjänsten som paralegal är ny inom SBB. Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande med ett fokus på hantering av bolagsformalia, bolagsadministration, framtagande av enklare juridiska handlingar, myndighetskontakter och avtalshantering.

I och med att rollen är nyinrättad kommer du ha stora möjligheter att påverka och utforma den. Tjänsten passar perfekt för dig som gillar struktur, ordning och reda och att driva projekt.

Du har ett nära samarbete med vår CFO och vår bolagsjurist. Tjänsten är placerad i fina lokaler på vårt huvudkontor på Strandvägen.

Vem är du?

Vi ser framför oss att du är en person som har högskoleutbildning, utbildning som paralegal eller motsvarande akademisk examen samt ett par års yrkeserfarenhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och är väl bekant av Office-paketet och liknande IT-stöd.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad. Du tar egna initiativ och tar dig an dina uppgifter med vilja att lära dig mer och du vill vara med på en tillväxtresa där du är en viktig del av utvecklingen. Du har lätt för att samarbeta, har ett prestigelöst förhållningssätt och kan hantera stundtals högre arbetstoppar utan att kvalitén på ditt arbete blir lidande. Stora krav ställs på ett gott ordningssinne och noggrannhet i arbetet.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på 070-241 22 27 eller tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Din ansökan består av ett CV samt personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.