Avdelning: Sharp Recruitment & Consultants

Vi söker dig som är student och vill arbeta som researcher mot jurist- & finansbranschen!

Sharp Recruitment & Consultants är en specialiserad rekrytering- och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, Tax & Audit, Business & Finance, Security & Data Protection samt Sustainability & ESG. Sharp Interim arbetar med många stora varumärken, allt från spännande utvecklingsföretag till stora globala organisationer. Vi har för andra året i rad blivit utsedda till Gazell-företag av Dagens Industri och har därmed status som ett av Sveriges snabbväxande företag. https://www.sharprecruitment.se/

De tjänster vi arbetar med är komplexa och ökar i efterfrågan, vilket gör att vi nu behöver stärka Sharp Interims organisation med ytterligare en researcher på deltid (studentmedarbetare).

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst som passar väl ihop med studierna, där du kommer få en unik inblick i jurist- och finansbranschen och få möjlighet att bygga ditt kontaktnät inför din framtida karriär. Du får chansen att vara med och påverka, ta ett stort ansvar och vara en del av ett ambitiöst och spännande företag.

Vår sitter i mycket fina lokaler på Barnhusgatan 4 i centrala Stockholm. Vi har även hub i Tel Aviv och Luxemburg.

Om tjänsten

Som researcher kommer du att vara delaktig i stora delar av rekrytering- och bemanningsprocessen med fokus på att hitta lämpliga kandidater inom våra specialistområden.

Du kommer att ansvara för kartläggning av kandidater för specifika uppdrag, kontakta dessa och kalla in dem på intervju. Du kommer i nästa skede även att få sköta intervjuförfarandet och sätta ihop kandidatpresentationer som presenteras för kund.

Rollen ställer därmed höga krav på att du snabbt lär dig och förstår behovet och utmaningarna i branschen samt kan arbeta strategisk i ett högt tempo och med hög kvalitet.

Om dig

Vi söker främst dig som studerar juridik, företrädesvis på termin 3-6, men kan även vara öppna för studenter från ekonomi – eller personalvetarprogrammet. För att lyckas i rollen som researcher bör du ha en god analytisk förmåga samt vara mycket duktig på att uttrycka dig, både skriftligen och muntligen, på svenska och engelska.

Som person är du utåtriktad och kommunikativ med en hög energinivå och ett stort engagemang och nyfikenhet. Vidare bör du vara stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Vidare måste du vara flexibel, lösningsorienterad och prestigelös.

Det är viktigt för oss att du går in i tjänsten helhjärtat och att du är beredd att arbeta 20 timmar i veckan.

Ansök idag!

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. För mer information kontakta Ellen From, Head of Talent Acquisition, 073 344 47 48 eller  ellen.from@sharprecruitment.se eller Elin Hansen, Talent Acquisition Consultant, på 073-540 64 13, elin.hansen@sharprecruitment.se.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.