Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

Nu söker vi för kunds räkning en mycket erfaren bolagsjurist primärt inom avtalsrätt. Rätt person ska ha erfarenhet från bygg-, industri- och/eller fastighetsbranschen, specifikt av teknisk drift. Har du dessutom erfarenhet av AFF-avtal är det meriterande.

Vår kund är ett större, ledande företag som arbetar med tekniska installationer och underhåll av fastigheter och industianläggningar. Du kommer att arbeta i juristgruppen som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och rapportera direkt till chefsjuristen.

Detta är ett interimsuppdrag på deltid, 50%, som sträcker sig från slutet av augusti 2024 till slutet av november 2024. Du förväntas vara på kontoret minst en dag i veckan.

För mer information om rollen, företaget och annat är du välkommen att kontakta Mikaela Virsholm på Mikaela.virsholm@sharprecruitment.se eller ringa henne på 0768 98 68 38.

Varmt välkommen med din ansökan.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.