Avdelning: Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade rekrytering- och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, Tax & Audit, Business & Finance, Security & Data Protection samt Sustainability & ESG. Vi arbetar med många namnkunniga varumärken, allt från spännande start-ups till stora globala organisationer. Vi jobbar med såväl svenska som internationella rekryteringar. Vi har för andra året i rad blivit utsedda till Gazell-företag av Dagens Industri och har därmed status som ett av Sveriges snabbväxande företag.

De tjänster vi jobbar med är komplexa och ökar i efterfrågan, det gör att vi nu behöver stärka upp vårt team på huvudkontoret i Stockholm med en Senior Sales Manager.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Hos oss finns goda möjligheter att växa och utvecklas genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning.

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill ta nästa kliv och arbeta med specialiserade tjänster, bygga vidare nätverk och specialistkompetens. På Sharp är rollen som Senior Sales Manager mycket viktig, då arbetet med att förvalta befintliga kundrelationer samt skapa nya kundrelationer, är kritiskt. Sharps kunder och kandidater har tunga profiler och är roliga, utvecklande och intressanta att ha kontakt med.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår rekrytering- och interimsavdelning och parallellt hantera olika säljprocesser, där din roll blir att hantera budgetansvar, utveckla relationer med våra befintliga och nya kunder. Rollen innefattar såväl analys- och utförande arbete där egenskaper som social, driven, lösningsorienterad, resultatdriven är viktiga egenskaper.

I denna roll kommer fokus ligga på försäljning och att bygga långsiktiga kundrelationer. Vår ambition med denna roll är att du så småningom ska driva hela försäljningsavdelningen med ett budgetansvar samt rekrytering- och personalansvar.

Vi tror starkt på våra medarbetares potential och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka, ta ett stort ansvar och utvecklas. Hos oss kommer bli en viktig del i ett expansivt, roligt och spännande företag.

Om dig

Vi söker dig med akademisk examen och med minst tre års erfarenhet av att ha jobbat med försäljning  på ett rekrytering- och bemanningsföretag. Det är mycket meriterande om du har arbetat med försäljning av specialister tidigare inom ekonomi och finans. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt, är ett krav.

För att trivas i rollen och lyckas hos oss är det viktigt att du är resultatinriktad, ansvarstagande, strukturerad och självgående. Du är en peoples-person som tycker om att nätverka och har ett genuint intresse för andra människor.

Men – för oss är dina personliga egenskaper viktigast. Du ska tycka om att arbeta i ett bolag med tillväxt, att utvecklas som individ och att ha riktigt roligt på jobbet!

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder en affärsfokuserad arbetsmiljö med stort utrymme att påverka med egna idéer. Du kommer till ett företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, resultat och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav och utmanar varandra, men mest av allt så stöttar och supportar vi varandra. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat så förstår vi vikten av balans i livet och att fira framgångar.

Hos oss är mångfald och jämställdhet grundläggande värderingar som återspeglas i vår verksamhet, vi är dessutom övertygade om att det gör oss både till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner.

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att expandera med goda resultat. I dag sitter vi i vackra lokaler på Barnhusgatan 4 i Stockholm.

Ansök idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta: Ron Cohen på 073-518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.