Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

Redovisningsekonomer sökes till interimsuppdrag hos Sharp Recruitment & Consultants

Vi vill veta mer om dig och dina framtidsplaner! Har du 3–5+ års erfarenhet i rollen som Redovisningsekonom och vill söka dig vidare till nya spännande uppdrag och utmaningar?

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom sina respektive områden, vilka är Legal, Compliance, Risk, AML, Tax & Audit samt Finance. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Sharp Recruitment genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Genom att ständigt vara à jour med marknaden kan vi erbjuda såväl seniora som juniora konsulter en möjlighet att ta sig vidare i sin karriär. Vi vill därför få kontakt med just dig och höra mer om ditt nästa steg.

I din rollen kommer du bland annat vara ansvarig för att sköta den löpande bokföringen, inbetalning av leverantörsfakturor, upprätta moms- och arbetsgivardeklaration och övrig administration relaterat till ekonomifunktionen. Du ansvarar även för att ta fram underlag och tillsammans med CFO genomföra månads- och årsbokslut samt upprätta årsredovisning och delårsrapporter. Det kommer vara din uppgift att lösa problem som uppstår genom att skaffa dig den information du behöver, och bidra till en vidareutveckling av ekonomifunktionen och verksamheten.

Ansvarsområden

· Leverantörs- och kundreskontra

· Löpande bokföring

· Månads- och årsbokslut

· Administration

Arbetsuppgifter

· Löpande bokföring

· Fakturering

· Betalning av leverantörsfakturor

· Övriga in- och utbetalningar

· Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration

· Avstämning och upprätta av underlag vid månads-, och årsbokslut

· Frågor rörande bolagets dotterbolag

· Löneadministration

· Övrig administration

Din profil

  • Akademisk ekonomisk utbildning eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Gedigen erfarenhet inom redovisning
  • Arbeta självständigt i din roll samt vara van vid att arbeta i en föränderlig miljö
  • Du har mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt som muntligt

Meriterande

  • Kunskaper i Visma.net, Fortnox samt SAP
  • Hög kompetens och intresse av finansiella system

Vad får du av att arbeta som konsult hos Sharp Recruitment & Consultants? Vår främsta styrka är vår specialisering inom våra områden vilket leder till att vi kan erbjuda våra konsulter spännande och utvecklande uppdrag med en hög kvalité. Vi är en snabbfotad organisation som är resultatdrivna och för att trivas hos oss bör du tycka om en stark laganda, ha kul på jobbet och drivas av utveckling. Vi tror på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss starkare.

Vi vill veta mer om dig! För frågor kontakta Mikaela Virsholm på +46 76 898 68 38 eller via mail mikaela.virsholm@sharprecruitment.se.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.