Vi är inte som de andra

Vi är inte som de andra

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Data Protection & Security, Risk samt Ekonomi & Finans. Vi är ingen vanlig rekryterings- och konsultbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Vi har en affärsmässig sida där vi arbetar hårt att utifrån en förståelse för kundens affär, matcha hårda krav med rätt kompetens och erfarenhet. Det här kombinerar vi med en mjukare sida, en djup förståelse för varje individ och dennes personlighet, värderingar, prioriteringar och önskemål.

Vi grundades 2015 och alla grundare arbetar i bolaget idag. Vårt huvudkontor är placerat i centrala Stockholm och vi har kontor och verksamhet även i Luxemburg och i Tel Aviv. Vi rekryterar till cirka 200 tjänster och intervjuar runt 3000 personer varje år.

Vi ansvarar för våra konsulter fullt ut

Våra konsulter är inte bara brickor i ett nätverk. De är anställda av oss efter en mycket noggrann rekryteringsprocess och vi vill att de ska stanna länge och leva med oss, och inte bredvid oss. Vi tar givetvis det fulla arbetsgivaransvaret för våra konsulter men det slutar inte där. Vi lever med tre viktiga värderingar: Personlig utveckling, sund ekonomisk tillväxt och att ha roligt. Det är inte bara fina ord i en värdegrund, utan det handlar verkligen om att leva som man lär. Våra konsulter utvecklas kontinuerligt och kompetensen förstärks. De förstår grunderna för vår affär och ännu viktigare, våra kunders affär. Och vi skrattar mycket tillsammans.

Vår styrka sitter i våra kontakter, och vi vill gärna att du blir en av dem. Kontakta oss på 08 – 41 09 98 00, info@sharprecruitment.se eller fyll i kontaktformuläret längre ned på sidan.

Snabba fakta om Sharp Recruitment & Consultants

0
konsulter
0
intervjuer om året
0
rekryteringar om året
0
kandidater i vårt nätverk
0%
roligt på jobbet är vår målsättning

Länder där vi gör våra rekryteringar

Länder

Möt våra anställda

Tove Flodgren Isakson

Möt Tove Flodgren Isakson

Tove har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta som jurist, både som bolagsjurist och som konsult. Bland annat så har Tove arbetat på Eniro, juristbyråerna Fondia samt Lexly och ett antal fler bolag. Numera hittar ni Tove hos oss i rollen som senior rekryteringskonsult och vi pratar mer om själva rollen och om juristbranschen.

”Min egen drivkraft de senaste 10–15 åren har varit att arbeta i sammanhang som gör juridiken mer tillgänglig för fler och förenklad där det går. Det är drivet av min övertygelse om att det alltid är värdeskapande för affären att arbeta strategiskt med juridiken.”

Tove Flodgren Isakson, senior rekryteringskonsult, Sharp Recruitment & Consultants

Ledning

Peter Ekström
Peter Ekström

Grundare & Partner
Mobilnr: +46 70 813 51 85
Mejladress:
peter.ekstrom@
sharprecruitment.se

Zarina Virsholm
Zarina Virsholm

Grundare & Partner
Mobilnr: +46 733 99 07 27
Mejladress:
zarina.virsholm@
sharprecruitment.se

Ilona Orgmetz
Ilona Orgmetz
Ron Cohen
Ron Cohen

Grundare & Partner
Mobilnr: +46 735 18 51 88
Mejladress:
ron.cohen@
sharprecruitment.se