Vi erbjuder rekrytering av jurister inom avtalsrätt

Behöver ditt företag rekrytera juridisk kompetens inom avtalsrätt? Vi erbjuder en effektiv och smidig rekryteringstjänst som gör att du kan hitta de bästa avtalsjuristerna på marknaden.

Från vårt breda nätverk kan vi tillhandahålla jurister och experter som förbättrar din verksamhet genom att skapa tydlighet i dina avtal.

Välkommen att kontakta oss på Sharp Recruitment & Consultants – vi är ledande på rekrytering inom avtalsrätt och hjälper er att hitta rätt avtalsjurist för ert specifika behov.

Ett rekryteringsföretag med kompetens inom avtalsrätt

Rekrytering och kompetensförsörjning av medarbetare är ett av de viktigaste, och svåraste, uppdragen för företag. Det gäller inte minst inom juridiska områden som avtalsrätt, när kompetensbristen är ett faktum. Hittar man rätt är mycket vunnet. Som väletablerad och specialiserad rekryteringsfirma kan vi hjälpa dig genom hela rekryteringsprocessen.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med att rekrytera rätt jurist inom avtalsrätt.

Ledande rekryterare av avtalsjurister

Som ledande aktör inom juristrekrytering, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för företag som behöver förstärkning på det avtalsjuridiska området. Med vår breda erfarenhet och djupa förståelse för både juridiken och marknaden är vi den skarpaste partnern för att matcha rätt kandidat med rätt företag. Vi är experter på rekrytering och interim inom avtalsrätt.

Vi har inte bara en djup förståelse för den juridiska sektorn, utan även de affärsmässiga aspekterna av juridiken. Vi vet vad som krävs för att bli framgångsrik inom detta område och vi arbetar hårt för att matcha våra kandidater med företag där de kan blomstra.

Våra kunder:

Våra kunder:

Kontaktpersoner

Tove Flodgren Isakson
Tove Flodgren Isakson

Senior Rekryteringskonsult
Mobilnr: +46 70 241 22 27
Mejladress:
tove.flodgren.isakson@
sharprecruitment.se

Sagt av våra kunder

Sagt av våra kunder

“Sharp Recruitment, with Ron Cohen as lead consultant, provided us with excellent advice, and support throughout the recruitment process. Looking for a scarce skill like ethics and compliance we could have not find a better suited external partner.”

Karin Hedenström
Talent Acquisition Manager, at Polarium

“Jag har aldrig förr varit med om en sådan effektiv, enkel och trevlig rekryteringsprocess – inom loppet av en månad var allt signat och klart!”

Marie Skoglund
Head of Tax, IPCO AB

“Sharp arbetar gediget, snabbt och med bra återkoppling. Genom sin lyhördhet och förståelse för vilka vi är och vem vi i förlängningen söker, har de genomfört flera lyckade rekryteringar å oss. Vi kommer definitivt att samarbeta med dem igen!”

Helena Hillström
VD, Didner & Gerge

Vi har bland de bästa kandidatnätverken inom:

Vi är själva jurister. Vi förstår vad som gäller, både för uppdragsgivaren och för kandidaten.

Reglerna blir fler och fler. Det krävs experter för både överblick och detaljdjup.

Skatt och revision blir alltmer specialiserat, smalare och djupare.

Vi känner experterna inom ekonomi och finans. Vi vet deras ambitioner, karriärplaner och incitament.

De risker som företag idag möter blir hela tiden mer omfattande och komplexa.

Dataskydds- och säkerhetsfrågor blir alltmer komplexa. Vi vet var talangerna finns.

Nya regelverk tillkommer i allt snabbare takt och experterna är få, men vi vet var de finns.

Vi är själva jurister. Vi förstår vad som gäller, både för uppdragsgivaren och för kandidaten.

Reglerna blir fler och fler. Det krävs experter för både överblick och detaljdjup.

Skatt och revision blir alltmer specialiserat, smalare och djupare.

Vi känner experterna inom ekonomi och finans. Vi vet deras ambitioner, karriärplaner och incitament.

De risker som företag idag möter blir hela tiden mer omfattande och komplexa.

Dataskydds- och säkerhetsfrågor blir alltmer komplexa. Vi vet var talangerna finns.

Nya regelverk tillkommer i allt snabbare takt och experterna är få, men vi vet var de finns.

Rekrytering avtalsjurist – så arbetar vi

  • Fyll i kontaktformuläret. Vi återkopplar med förslag på mötestid samt eventuella önskemål om kompletterande information om dina önskemål och behov inom avtalsrätt.
  • Kostnadsfritt möte. Under vårt möte får du möjlighet att diskutera dina behov med en av våra erfarna rekryteringskonsulter.
  • Prisförslag och handlingsplan. Efter vårt möte återkopplar vi så snart som möjligt prisförslag samt handlingsplan och tidsram för ditt ärende.
  • Leverans. Under hanteringen av ditt ärende ger vi dig löpande uppdateringar. Vi arbetar med transparens och gör vårt yttersta för säkerställa en klanderfri leverans.

Vad är avtalsrätt och vad gör en avtalsjurist?

Avtalsrätt, eller avtalsjuridik, behandlar reglerna för hur avtal ingås och tolkas. Det innebär att man inom området arbetar med att skapa och upprätthålla juridiska bindningar mellan parter.

Avtalsjurister är specialiserade inom detta område och hjälper till att hantera olika typer av avtal, från standardkontrakt till mer komplexa affärsavtal.

En avtalsjurist är en expert på avtalsrätt och kan hjälpa till med att skriva, förhandla och tolka avtal. Detta är särskilt viktigt inom affärsjuridiken där avtal ofta används för att reglera villkor och skydda parternas rättigheter.

Vi ger dig bästa tänkbara juridiska skydd

Vi hjälper dig att hitta avtalsjurister som är specialiserade på att hantera specifika avtal anpassat till er verksamhets behov, såsom anställningsavtal och andra arbetsrelaterade kontrakt. Detta säkerställer att våra kunder får bästa möjliga skydd juridiskt.

Om du behöver hjälp med att upprätta eller tolka avtal, är vårt nätverk av erfarna avtalsjurister redo att hjälpa dig. Med vår expertis och kunskap inom området kan vi säkerställa att ni hittar rätt kandidat, både kompetensmässigt och personlighetsmässigt. Kontakta oss idag om du står i begrepp att rekrytera en avtalsjurist, för mer information eller för att boka en konsultation med en av våra rekryteringskonsulter. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta rätt kompetens inom avtalsrätt och andra juridiska frågor.

Vår expertis inom rekrytering

Vi är specialister på rekrytering och interim inom avtalsrätt och har genom åren arbetat upp ett brett och kompetent kandidatnätverk. Vi har järnkoll på marknaden och vet vilka kandidater som har rätt kunskaper och erfarenheter för kundens specifika behov.

Vi vet var kompetensen finns, vem som passar var och vem som vill vidare. Oftast behöver vi inte ägna tid åt att leta vitt och brett utan vi känner experterna som är aktuella för nya utmaningar. Dessutom har många av våra rekryteringskonsulter själva yrkesbakgrund inom juridiken.

Det här gör att vi kan agera rådgivare inom kompetensförsörjning till våra kunder och karriärcoacher till våra kandidater. Vi är också stolta över vår transparenta och hållbara rekryteringsprocess, där vi prioriterar både företagens och kandidaternas intressen.

Kontakta oss om rekrytering inom juridik

Betydelsen av att säkerställa rätt juridisk kompetens blir allt viktigare för moderna företag och organisationer.

Detta gäller inte minst inom avtalsrätt – korrekta, tydliga och lagenliga avtal är nödvändiga för strategisk effektivisering av affärsverksamheten. Därför kan vi erbjuda kunniga experter inom avtalsjuridik till företag inom olika branscher.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av förstärkning inom avtalsjuridik eller om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda. Vi är ledande på rekrytering och bemanning av avtalsjurister och kan hjälpa dig att hitta rätt specialist.