Sharp Legal blir allt större

Sharp Legal är ett affärsområde inom Sharp Recruitment & Consultants och är en av landets mest nischade och specialiserade byråer inom juristrekrytering och konsultuthyrning. Sharp Legal genomför varje år cirka 250 till 300 rekryteringar och förmedlar kontinuerligt olika interims tjänster över hela landet med juristkonsulter. 

Det är med stor glädje och stolthet som vi presenterar vårt senaste tillskott till Sharp Legal. Sara Isenberg, Fd Cheif Legal Counsel på DLL Nordics, är vår senaste seniora rekryteringskonsult in till Sharp Legal. Sara kommer tillsammans med Zarina Virsholm, Founder & partner, att bli rekryteringsansvarig för Sharp Legal.

Sara är utbildad jurist och tog sin juristexamen vid Stockholms universitet 2006. Under sina år som praktiserande jurist har Sara bland annat hunnit med att arbeta som bolagsjurist inom IT och telekombranschen samt en sväng på UC och även suttit tingsnotarie vid Stockholms tingsrätt. Sara har framförallt en gedigen erfarenhet från finansbranschen med alla sina år på DLL.

Vill du veta och höra mer om vem Sara är och hur hon samt Sharp Legal kan hjälpa dig med att täcka ditt eventuella rekrytering eller konsultbehov. Då är du varmt välkommen att kontakta Sara när som helst på +46 (0) 73 290 10 46 eller sara.isenberg@sharprecruitment.se

Sharp Recruitment & Consultants grundades 2014 och har snabbt blivit en av landets mest specialiserade byråer med över 350 konsulter och över 500 genomförda rekryteringar per år inom alla deras fem specialistområden. Fokus ligger på Legal, Compliance, Risk, AML och Tax eftersom företaget har långvarig kunskap inom juridik och ekonomi. Genom att rikta in sig på det de kan och har erfarenhet av, förstår de alltid vad både uppdragsgivare och kandidater söker efter och förväntar sig. Årligen genomförs över 3 000 intervjuer med juridik-,compliance, risk- och skattespecialister från olika branscher. Då undersöks hur specialisterna jobbar, agerar och vart de vill i framtiden och Sharp Recruitment & Consulting blir uppdaterade på marknaden och potentiella kandidater. Sharp Recruitment & Consultants har huvudkontor i Stockholm och finns även med kontor i Tel Aviv och Paris. Vill du veta mer om oss, hur vi arbetar eller om du är nyfiken och sugen på att arbeta med rekrytering eller bara ta en kaffe på stan? Kontakta då vår Partner Ron Cohen på +46 (0) 73 518 51 88 eller ron.cohen@sharprecruitment.se

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.