Artikelarkiv

Här hittar du nyheter och artiklar för vald kategori:

”Ett mardrömsscenario som många organisationer nu står inför”

Sharp Recruitment & Consultants träffar Johanna Koistinen, HR-expert samt grundare och VD för konsultbolaget HumanX Consulting, och pratar om strategiska utmaningar under svårare ekonomiska tider, nedskärningar och kompetensbrist, samt om hur man hanterar den yngre och äldre generationens olika krav som möts på arbetsplatsen.

2024-05-02|Nyheter|

AI och cybersäkerhet – risker med bristande dataskydd

Sharp Recruitment & Consultants träffar Katarina Hillertz, dataskyddsjurist och grundare av konsultverksamheten Hillertz Juridik & Dataskydd, som tidigare arbetat som uthyrd underkonsult på uppdrag via Sharp Recruitment & Consultants. Katarina pratar om vikten av att säkerställa ett fullgott dataskydds- och informationssäkerhetsarbete innan man tar in AI i verksamheten, hur man undviker kostsamma konsekvenser som kan följa av bristfällig informationshantering och praktiska medskick till den som är nyfiken på att påbörja en karriär som konsult.

2024-04-11|Nyheter|

Att gå från jurist till vd – dags att tänka utifrån

Sharp Recruitment & Consultants träffar Martin Pagrotsky, vd på Nobina Sverige AB, och pratar om hans resa från jurist till vd, om outnyttjad potential i juridiskt ledarskap och varför inte fler jurister går vidare till att bli vd eller affärsområdeschef för andra funktioner än den legala.

2024-03-04|Nyheter|

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.


Go to Top