Artikelarkiv

Här hittar du nyheter och artiklar för vald kategori:

Att gå från jurist till vd – dags att tänka utifrån

Sharp Recruitment & Consultants träffar Martin Pagrotsky, vd på Nobina Sverige AB, och pratar om hans resa från jurist till vd, om outnyttjad potential i juridiskt ledarskap och varför inte fler jurister går vidare till att bli vd eller affärsområdeschef för andra funktioner än den legala.

2024-03-04|Nyheter|

Mångfaldens kraft på den moderna arbetsplatsen: En konversation med Diana Lashgari och Ilona Orgmetz

I en tid av digitalisering och hållbarhetsutveckling manas företag att omorganisera sina verksamheter drastiskt. När den nya arbetskraften träder in på arbetsmarknaden möts de av både fördomar och anpassningar till de krav man ställer. Samtidigt skapar de höga instegslönerna en löneglidning på marknaden som är svår för chefer att hantera. Vad händer med dagens arbetsmarknad när talanger från den yngre och äldre generationen möts på arbetsplatsen, och hur kan chefer framgångsrikt hantera dessa utmaningar för att säkra resultat, medarbetarnöjdhet och framtida kompetensförsörjning?

2024-01-31|Nyheter|

Vikten av bra data privacy när tekniken går i ständig innovation

Johanna Molander intervjuas för tidningen Compliance Nytt och pratar om personlig integritet och att cybersäkerhet blir allt viktigare när tekniken förbättras i en rasande takt. Johanna Molander är Global Compliance Manager for Data Privacy på den globala industrikoncernen Sandvik. Hon har tidigare arbetat inom offentlig sektor såväl som inom näringslivet. Läs hela artikeln här.

2024-01-17|Nyheter|
Go to Top