Den nya dataskyddsförordningen kommer innebära stora förändringar som i sin tur kan komma att medföra enorma omställningar för er organisation. Vad är skillnaden mellan nuvarande lagstiftningen och den nya förordningen? Planeringen och införandet av nya rutiner börjar redan nu kring allt ifrån intern styrning, kommunikation, hantering av IT-system, personal m.m.

Vad sker om er organisation missköter behandlingen utav personuppgifter, vilka konsekvenser kan det komma att få? Företag som ej följer förordningen riskerar bl.a. sanktioner. Frågorna är många kring EU:s nya dataskyddsförordning ”General Data Protection Regulation”, GDPR. Det vi vet redan nu är att det kommer att innebära nya rutiner, processer och hårdare krav på organisationer och branscher som berörs utav den nya lagstiftningen som träder ikraft 25:e maj 2018.

Vi på Sharp Recruitment har redan påbörjat arbetet och hjälper idag flera olika organisationer med att bemanna och rekrytera konsulter inom GDPR.

Vi erbjuder alla typer av lösningar, från kortare uppdrag till längre, och kan se till att ni får rätt person på plats för att säkerställa att ni följer direktiven.

Vår kandidatbank är kartlagd och vi har personer som är redo att ta sig an uppdrag!

Hör av er till oss om ni har några frågor och behöver hjälp med att hitta rätt kompetens.

För mer information kontakta:
Maneli Zakipour
+46 70 826 27 96
maneli.zakipour@sharprecruitment.se

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.