Vi på Sharp Recruitment & Consultants leder ett panelsamtal med Athina Pehrman, Director Group Risk Management på Autoliv, Laurence Eeckman, VP Group Risk Management på Atlas Copco, Fredrik Finnman, VP Group Risk Management på Sandvik och Margareta Lindahl Gelin, Chief Risk Officer på Lowell. Det här är några exempel på frågor som vi kommer att djupdyka i:

  • Höga löner – ett lockbete, men får det kompetensen att stanna kvar?
  • Hur säkrar företag kompetensförsörjningen på bästa möjliga sätt?
  • Hur viktiga är företagsvärderingar, kultur och ledarskapet för talangerna?
  • Hitta kompetens i andra länder – för- och nackdelar

Athina Pehrman leder ett växande team på risk-och försäkringsavdelningen på bilsäkerhetsföretaget Autoliv. Athina har under de senaste två åren byggt upp en ny organisation för Risk Management på Autoliv och hon ansvarar på gruppnivå för riskhantering, kris-och kontinuitetsplanering, risktransferering till försäkring, skadeförebyggande arbete och skadehantering och hon är VD för det interna captivet (försäkringsbolaget) Acap Insurance Inc, baserat i USA.

Laurence Eeckman har stor erfarenhet av Risk Management, både inom risk- och försäkringsbranschen. Risk Management-avdelningen på Atlas Copco Group, ledd av Laurance Eeckman, stödjer den stora och decentraliserade koncernen inom ERM, loss prevention, affärskontinuitet, krishantering och försäkring. Laurence Eeckman är också styrelseledamot för FERMA sedan juni 2021, Federation of European Risk Management Associations.

Fredrik Finnman har mer än 15 års erfarenhet inom riskhantering och försäkring. Group Risk-funktionen på Sandvik ansvarar för att driva Enterprise Risk Management, kris- och kontinuitetsplanering, skadeförebyggande arbete, hantera koncernens globala försäkringar samt driva dess interna försäkringsbolag (captive). Tidigare ordförande i Swedish Risk Management Association (SWERMA) och styrelseledamot i CICA, en amerikansk intresseorganisationen för captives.

Margareta Lindahl Gelin är idag CRO på kredithanteringsföretaget Lowell Nordic, ordförande för Risk & Revisionskommittén på Northmill Bank AB och styrelseledamot på Investerum AB. Margareta har kryssat på tvären genom finansbranschen under sin karriär; allt ifrån regelmakare och inspektör på FI till oktrojsökande styrelseordförande på Fintechbank och allt där emellan. Med uppväxten som dotter till en driven lantbrukare kom en solid förståelse för entreprenörens natur, både styrkor och svagheter, och med den en stor kärlek till företagandet!

När?
Den 28e september, 2023

  • 08.30 Frukost och registrering
  • 09.00 – 09.45 Seminarium
  • 10.00 Slut

Address: Convendum, Biblioteksgatan 29, Stockholm

Moderator: Ilona Orgmetz, VD på Sharp Recruitment & Consultants

Varmt välkommen!

Detta event är högst relevant för dig som arbetar inom Risk, Compliance och Legal.

Vi har tyvärr begränsat antal platser, så anmäl dig så snart du kan.

Boka din plats idag:

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.