Ett växande behov och en allt större efterfrågan samt vår goda kännedom om och långa erfarenhet inom området gör att vi nu lanserar vårt nya affärsområde Sharp Interim.

Under många år har vi på Sharp Recruitment & Consultants satsat hårt på att bygga upp ett gediget nätverk av konsulter inom samtliga av våra områden – Legal, Compliance, Risk samt Tax & Finance. Vi har nu utvecklat konsult- och interimsaffären och känner därmed att det är hög tid att denna affär och verksamhet ska stå helt på egna ben.

Tove Flodgren Isakson, jurist och konsultchef, och Mikaela Virsholm, ekonom & Sales Manager, berättar mer om vår tjänst Interim Legal & Compliance och utvecklingen inom området.

”Som före detta bolagsjurist och efter att ha suttit på beställarsidan känns det otroligt bra att visa marknaden att det finns ett alternativ till advokat-, jurist- och konsultbyråerna att vända sig till gällande olika typer av konsultlösningar”, säger Tove. ”När jag började hos Sharp för cirka sex månader sedan blev jag väldigt positivt överraskad av att se hur stort nätverket av konsulter är, men även hur kundanpassad processen är med flexibla lösningar utifrån kundens behov.”

”Vi ser en ökad efterfrågan inom interimsaffären, vilket grundar sig i att det finns så många fördelar med att hyra in en konsult som ett alternativ eller ett komplement till att anställa någon”, säger Mikaela. ”Vi presenterar snabb och effektivt en handfull konsulter med rätt bakgrund och kompetens med god vana att arbeta nära affären. Med kort startsträcka är de på plats för att stötta, i den omfattning som efterfrågas, allt i ett flexibelt upplägg och till ett konkurrensmässigt pris.”

Tove och Mikaela berättar vidare att Sharp Interims specialisering, kännedom om marknaden och branscherfarenhet är vår främsta styrka och även anledningen till Sharp Interims positiva utveckling.

Vill du veta mer om Sharp Interim? Oavsett om du är potentiell kund eller konsult med intresse av nya uppdrag så är du varmt välkommen att kontakta Tove och Mikaela!

Tove Flodgren Isakson, 070-241 22 27tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se
Mikaela Virsholm, 0768-98 68 38mikaela.virsholm@sharprecruitment.se

Vill du få våra insights löpande?

Prenumerera och få våra nyheter direkt i din inkorg.