Data penna block

Avdelning: Legal

Välkommen till HWF Advokater, advokatbyrån med skräddarsydd juridik. HWF Advokater etablerades den 1 januari 2018, men byrån har sitt ursprung i en verksamhet som startades i Helsingborg redan på 1980-talet. En bred och långsiktig rådgivarroll har alltid varit verksamhetens signum och de advokater som under åren har arbetat här har bedrivit sina uppdrag i denna anda med fokus på bred affärsjuridisk kunskap, individuell spetskompetens och långa och nära klientrelationer. Vi är specialiserade inom bl a aktiemarknadsrätt, M&A, bolagsrätt, entreprenadrätt och tvistelösning.

Vi söker nu en biträdande jurist med ett särskilt intresse för och erfarenhet av aktiemarknads- och aktiebolagsrätt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en mindre och nischad advokatbyrå med stora uppdrag för både svenska och internationella klienter. Vi tillämpar true partnership-modellen i vårt arbete, eftersom det gynnar samarbete och ett effektivt utnyttjande av den kompetens som finns på byrån samt optimerar rådgivningen till våra klienter. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och en välkomnande arbetsplats i trivsamma lokaler vid Mariatorget i centrala Helsingborg. Vi tycker om att vara på kontoret, men det finns också möjlighet att arbeta på distans.

Om rollen

Som biträdande jurist hos oss kommer du bland annat arbeta med börsnoteringar, emissioner, bolagsstämmor och löpande aktiemarknads- och aktiebolagsrättslig rådgivning.

Om dig

För att komma i fråga för tjänsten bör du ha arbetat några år på advokatbyrå eller ha motsvarande erfarenhet från annat kvalificerat juridiskt arbete samt ha erfarenhet av arbete inom aktiemarknads- och aktiebolagsrätt.

Du har goda betyg från juristutbildningen och goda kunskaper i engelska. Som person är du en engagerad lagspelare med en positiv och serviceinriktad inställning. Du är pålitlig, lösningsorienterad och levererar med hög kvalitet. Vi värdesätter att du har egenskaper som personlig drivkraft, analytisk förmåga, kreativitet, prestigelöshet, hög integritet och entreprenörskap.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på 070-241 22 27 eller tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Din ansökan består av CV, personligt brev och betyg från juristutbildningen. Tillträde sker så snart som möjligt och urvalet sker löpande så ansök gärna idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.