berg skog

Avdelning: Business & Finance

Vill du utvecklas i en roll som Controller hos Movestic?

Movestic är en komplex verksamhet där du får chansen att komma in i en miljö med ständig utveckling och förändring. I rollen som Controller arbetar du högt som lågt. Du kommer att utvecklas inom controlling, analys samt redovisningsområdet. Du arbetar tätt tillsammans med ett härligt finansteam bestående av 6 andra engagerade kollegor. Movestic sitter i fina lokaler i centrala Stockholm, och på kontoret arbetar totalt cirka 130 personer.

Om rollen:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:

· Uppföljning och analys av intäkter och kostnader

· Delta i budget- och prognosarbete

· Business case och lönsamhetsanalys

· KPI/Nyckeltal samt uppföljning av dessa

· Olika typer av rapportering och presentationsmaterial

· Övriga löpande uppgifter inom redovisning och bokslut

För denna roll krävs det hög Excelkompetens och att du har lätt för att sätta dig in i nya system. Vanliga system du kommer att använda i denna roll är, utöver Excel, även Power BI och Powerpoint. Övriga förekommande system på avdelningen är Lumera (försäkringsystem) samt Raindance.

Vem är du?

Vi söker dig som har ekonomiexamen samt ca 1-2 års relevant arbetserfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat med controlling i försäkrings-/finansbranchen eller med erfarenhet av någon av de större revisionsbyråerna (Big4). Som person är du analytisk och prestigelös. Du är en bra lagspelare som är nyfiken, leveransinriktad och lösningsorienterad. Du bör ha en mycket god kommunikativ förmåga och uttrycka dig väl, både i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.

Om Movestic

Movestic grundades år 2000, som en del av Invik. Sedan 2009 ägs vi av brittiska Chesnara plc. Vi erbjuder våra kunder olika lösningar inom långsiktigt sparande, oavsett om det gäller tjänstepension, sparande i depå- eller kapitalförsäkring eller pensionslösningar för företagare. Dessutom erbjuder vi även försäkringar för livet och hälsan, exempelvis liv-, olycksfalls- och sjukförsäkring.

Vi på Movestic är cirka 130 personer och är samlade på kontoret på Tegnérgatan 2A i centrala Stockholm. Vår kultur präglas av en stark vilja att komma framåt, att våra tänka nytt, en genuin omtanke om våra kunder såväl om varandra, ett tydligt ansvarskännande och en genomgående hög kvalitet i allt vi gör.

Kontakt och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information angående företaget eller rollen, vänligen kontakta Elin Hansen på 0735406413 eller elin.hansen@sharprecruitment.se eller Zarina Virsholm 073990727 zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Din ansökan ska bestå av ett CV och gärna ett personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.