Kaffe dator penna block

Avdelning: Legal

Advokatbyrån Sigeman & Co driver sedan 1991 verksamhet med affärsjuridisk inriktning i Malmö. Vi arbetar brett men med särskild fördjupning inom fastighets- och miljörätt, bolagsrätt och företagsförvärv, arbetsrätt, entreprenadrätt, tvistelösning och offentlig upphandling.

Vi söker nu en skicklig och engagerad senior jurist med arbetsrättslig inriktning för att förstärka vår verksamhet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en mellanstor och personlig affärsjuridisk byrå. Vi erbjuder en trevlig och centralt belägen arbetsplats med intressanta uppgifter. Vi ställer höga krav på oss själva och våra anställda men värnar om arbetsvillkor som ger en god balans mellan yrkes- och privatliv. Vi tillämpar true partnership-modellen i vårt arbete, eftersom det gynnar samarbete och ett effektivt utnyttjande av den kompetens som finns på byrån samt optimerar rådgivningen till våra klienter.

Om rollen

Du kommer att arbeta med alla de arbetsrättsliga frågeställningar som kan uppkomma för våra klienter, i återkommande och löpande uppdrag men även exempelvis inom ramen för en transaktion. Som senior jurist har du mycket klientkontakt och du kan både arbeta i team och driva projekt självständigt.

Om dig

Vi söker dig som har juristexamen med goda betyg och 7 – 10 års arbetslivserfarenhet, med fokus på arbetsrätt. Det är meriterande om du har erfarenhet även inom andra rättsområden. Vi tror att du har en bakgrund från annan affärsjuridisk advokatbyrå, fackförbund, bolag eller annan konsultverksamhet. Du har intresse och förståelse för de frågor som uppkommer i affärslivet och även god insikt i vad konsultrollen innebär. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och i skrift på svenska och engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen, vänligen kontakta Tove Flodgren Isakson på 070-241 22 27 eller tove.flodgren.isakson@sharprecruitment.se.

Din ansökan består av ett CV samt personligt brev. Tillträde sker så snart som möjligt och urvalet sker löpande så ansök gärna idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.