Byggnadsplats

Avdelning: Konsult- och interimsuppdrag

Till ett spännande bolag som skapar hållbara lösningar för offentliga och privata kunder, söker vi nu en senior bolagsjurist. Du kommer främst att arbeta med ABK09 samt offentlig upphandling men även med bolagsrätt och bolagsformalia. För att passa in i rollen ska du ha erfarenhet från teknikkonsult- eller entreprenadbranschen. Du ska kunna arbeta självständigt och vara prestigelös i ditt arbete.

Du kommer att rapportera till Head of Legal Sverige/Norge. I teamet finns tre seniora jurister samt två deltidsanställda. Detta är ett interimsuppdrag med start så fort som möjligt och kommer att löpa på till årsskiftet 2024/2025 med 50%-70% omfattning.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan.

För mer information kontakta Mikaela Virsholm på

mikaela.virsholm@sharprecruitment.se eller på telefonnummer 076 898 68 38

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.