Avdelning: Sharp Recruitment & Consultants

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett dynamisk och utvecklande arbete i en expansiv och internationell miljö med engagerade kollegor. Sharp Recruitment & Consultants  är en specialistbyrå och som etablerat sig som en av Nordens främsta inom sin nisch. Vi är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sverige- och Nordens ledande bemannings- och rekryteringsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, Tax & Audit samt Business & Administration. Våra värdeord är utveckling, ha roligt och ekonomisk framgång. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Stockholm i centrala och moderna lokaler.

Rollen

I rollen som Konsultchef hos Sharp Reecruitment & Consultants  kommer du att ansvara för konsultuppdrag inom ekonomi och finance, från medarbetare till chefsnivå. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med våra kundansvariga säljare fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget, samt att ha personalansvar för de konsulter du tillsätter och anställer. Rollen innebär att du är och kommer vara en specialist inom ditt område som kommer arbeta med mer än bara att vara konsultchef. Undersökningar, konferenser, nyhetsbrev är bara exempel på marknadsaktiviteter vi erbjuder mot våra kunder, konsulter och kandidater.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

  • Nätverka med befintliga och nya kunder och upprätthålla relationer
  • Du kommer arbeta med omvärldsbevakning och fördjupa dig inom ditt område för att bli en specialistkonsult
  • Upprätta kravprofiler, skapa annonser, genomföra intervjuer och arbeta proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av kandidater
  • Ansvara för tidrapportering, semesterplanering och annan personaladministration
  • Medarbetarsamtal och löpande uppföljning med konsulter och kunder

Rollen kräver ett stort engagemang, du gillar att arbeta i projekt samt ha flera bollar i luften. Vidare trivs du i ett högt arbetstempo som kräver hög noggrannhet samt mycket god kundservice mot både kunder, konsulter och kandidater.

I rollen som Konsultchef kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare och utveckla vårt nätverk av konsulter inom ekonomi och finance. I samarbete med Sälj och Marknad är du också aktiv i att öka försäljning och kännedom. I rollen som konsultchef rapporterar du till affärsområdeschefen.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av att arbeta som ekonom och med fördel har erfarenhet från konsultverksamhet. Vidare har du hunnit arbeta som konsultchef i ett par år inom bemanning- och rekryteringsbranschen och hunnit bygga upp ett nätverk av kunder, konsulter och kandidater.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Du är en utåtriktad person som trivs i sociala sammanhang och du gillar att leda och driva projekt.  Du trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta lösningsorienterat i en snabb och föränderlig miljö.

Låter rollen som klippt och skuren för dig?

För mer information om tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta Ron Cohen, Co-founder & Partner, på ron.cohen@sharprecruitment.se eller +46735185188

Om verksamheten
Sharp Recruitment & Consultants  utsågs 2022 till DI-gasell. Våra ambitioner är att fortsätta växa och vara framgångsrika och erbjuda vår personal en stimulerande, utvecklande och rolig arbetsplats. 

Sedan starten år 2015 har vi varje år vuxit och ökat vår omsättning vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och har ett konsultnätverk med över 500 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

Lediga jobb – se alla

Om oss

Sharp Recruitment & Consultants är specialister inom Legal, Compliance, Tax & Audit, Business & Finance, Risk och Data Protection & Security. Vi är ingen vanlig rekryterings- och interimsbyrå. Vi har valt att vara specialiserade för att verkligen kunna bli duktiga på just dessa områden. På så sätt har vi lyckats arbeta upp ett unikt, stort och kompetent nätverk.

Är du redo för nästa steg i din utveckling? Registrera ditt cv.